На Тернопільщині відбувся перший матч на новому стадіоні (фото)

1

8 вересня, відбулося два з трьох запланованих матчів 11-го туру чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів (40 років і більше).

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, найцікавіший поєдинок відбувався у Копичинцях, де команда «Медобори» з Гусятинського району на новому стадіоні «Над ставом» приймала гостей з ФК «Ланівці ОТГ-Стандарт». Перший офіційний поєдинок на новій спортивній арені відбувався у кращих традиціях, з гімном України, чисельною аудиторією та й сама гра тримала глядачів у напрузі.

7
7

Загалом ветерани «Медоборів» мали перевагу, однак дощ, який накрапав протягом гри не дозволяв гравцям обох команд продемонструвати технічну гру. Що цікаво, в цьому матчі суперничали два голови районних федерацій футболу – Віталій Остафійчук грав у полі за «Медобори», а Сергій Ходанович борони в ворота ФК «Ланівці ОТГ-Стандарт».

6
6

В іншому поєдинку 11-го туру «Агропродсервіс» (Настасів) переміг «Ветеран» (Тернопільський район) – 5:0 (Ігор Бадло, 4, Сергій Богородиченко, 12, Микола Салик,  25, 74, Віктор Павлович, 79). Ще один матч ФК «Гаї Шевченківські» – «Гірник» (Скалатська громада) перенесено у зв’язку з участю ветеранів з Гаїв Шевченківських у турнірі в Німеччині.

4
4

3
3

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео