Тернопільська команда перемогла в футбольному матчі в Німеччині (фото)

viber-image

Команда тернопільських ветеранів сформована на базі учасника чемпіонату Тернопільської області – ФК «Гаї Шевченківські» виборола перше місце на міжнародному турнірні серед ветеранів (+40 років) у німецькому місті Гослар (неподалік Ганновера).

За перемогу на турнірі боролися дев'ять німецьких, дві польські і одна тернопільська команди. Колективи були розбиті на три групи, по чотири команди в кожній. Перші дві команди з груп і одна краща третя потрапили напряму в 1/4 фіналу, а ще дві треті команди визнали чвертьфіналіста у особистій зустрічі.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, у фіналі тернополяни зустрілись з місцевою командою під назвою «Jelle&Friends». На початку гри німці вийшли вперед скориставшись помилкою в захисті українців, але нашій команді вдалося швидко відновити рівновагу після дальнього удару Анатолія Романіва (1:1). Далі ініціативою заволоділи українці і після проходу по лівому фланзі з гострого кута забив гол Роман Ковальчук (1:2). У ветеранської команди з Тернопільщини було ще декілька 100 відсоткових нагод для взяття воріт, але в одному випадку суддя не поставив пенальті за порушення правил на Анатолію Романіву в штрафному майданчику, в другому моменті Якимович з лінії штрафної пробив сильно, але м'яч пройшов в лічених сантиметрах від бокової стійки. І, нарешті, виходом віч-на-віч з голкіпером не скористався Олег Ковальчук. А за лічені секунди до фінального свистка німцям вдалося зрівняти рахунок (2:2). У серії післяматчевих пенальті тернополяни були точнішими (Романів Анатолій, Ковальчук Роман, Кушнерчук Вадим).

2
2

6
6

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео