Віра Олександрович

Тернопіль: колишній ресторан «Україна» все-таки приватизують (фото, відео)

Проект рішення «Про приватизацію об’єкта комунальної власності», що стосується єдиного майнового комплексу філії «Ресторан «Україна», з’явився на офіційному сайті мерії 10 вересня.

Його автор – начальник Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Володимир Мединський.

Мединський
Мединський

Нагадаємо, виставити це приміщення на аукціон наполегливо вимагав тернопільський депутат Тарас Білан («Терен» про це писав ТУТ прим.). Цю ідею він виношував довго і вперто, неодноразово виступаючи перед своїми колегами.

Отже, міським депутатам все-таки пропонують (цитуємо): «Включити в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, і затвердити до приватизації єдиний майновий комплекс філії «Ресторан Україна» комунального підприємства «Еней» за адресою: бульв. Тараса Шевченка, 23, шляхом викупу орендарем - товариством із обмеженою відповідальністю «Україна» Ресторан».

Йдеться, по суті, про приміщення, яке нині орендують власники популярного закладу «Файне місто». Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради із питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Іван Зінь).

Зінь
Зінь

До слова, коли відбудеться чергова – уже 28-ма сесія міської ради, поки що не відомо. Розпорядження про це ще немає. Проте серед запропонованих до розгляду проектів уже є чимало цікавих (читайте ТУТ і ТУТ прим.).

Фото «Терену», відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео