День діалогу з владою проведуть у Тернополі

na_sayt-01-01

День діалогу з владою - це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад. У Тернополі такий захід відбудеться 24-25 вересня.

У Дні діалогу візьмуть участь близько 350 представників  органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

– Цьогорічний День діалогу буде присвячено обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування, – пише Асоціація міст України.

Відбудеться зустріч в Українському домі «Перемога», що на вул. Шевченка, 27. Початок – о 12:00, реєстрація учасників – з 10:45.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео