На Тернопільщині футболісти не визначились з переможцем

41992171_2143185815923209_7026918108048654336_n

У Бережанах сьогодні у 14-му турі вищої ліги глядачі побачили аж вісім голів. Однак переможця у поєдинку між ФК «Бережани» та гостями з підволочиського «Збруч-Агробізнесу» виявлено не було  – 4:4.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, рахунок у матчі відкрили гості. Пішла передача Євгена Ємаєва на Тараса Даньківа і голкіпер бережанців Андрій Гарас до м’яча після удару останнього не дотягнувся (0:1). Далі настала черга господарів, які ще до перерви відзначилися трьома голами. Рахунок господарі зрівняли після передачі з лівого флангу. Ростислав Чиряк в штрафному майданчику був неприкритий і без проблем переправив м’яча у ворота (1:1). Після помилки воротаря «Збруча» Івана Коція той ж Чиряк вивів ФК «Бережани» вперед (2:1). Ще один гол бережанці забили після «подарунку» воротаря гостей Коція. Фланговий півзахисник бережанців Сергій Мацалап забивав у порожні ворота (3:1). Однак на цьому події в першому таймі не завершилися і гості зуміли вирівняти становище на полі. Після помили захисників кращим бомбардир вищої ліги Дмитро Познанський завдав влучного удару в лівий від голкіпера Андрія Гараса кут (3:2). А за хвилину гості організували масовану атаку, дуже розумно зіграв Богдан Коза, який зробив зручну передачу на того ж Познанського і Дмитро зрівняв рахунок (3:3).

У другому таймі команди обмінялися забитими м’ячами. На початку другої 45-ти хвилинки після помилки центральних захисників «Збруча», яких не підстрахував голкіпер, бережанець Сергій Мацалап виводить свою команду вперед (4:3). А на 70-й хвилині після прориву Євгена Ємаєва і рикошету від Олега Макарова м'яч залетів в правий від воротаря кут (4:4).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео