Чоловіків з марихуаною піймали на березі Тернопільського ставу

34_5ac0aeacdf22c

Майже десять грам марихуани вилучили правоохоронці у двох мешканців Тернополя. Інформація про те, що біля закладу громадського харчування перебувають невідомі, підозрілі особи у нетверезому стані, надійшла на лінію «102» 18 вересня близько 15:27 від інспектора муніципальної поліції. За словами заявника, чоловіки мають при собі речовину, схожу на марихуану.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Знайшли порушників на березі Тернопільського ставу. Біля них валялися в паперових згортках речовини рослинного походження та стояла металева банка з, ймовірно, марихуаною. Усе це вилучили поліцейські та направили на експертизу, пише Досьє 102.

Чоловіки проходити медосвідчення відмовилися, але за зовнішніми ознаками вони обоє перебували в стані наркотичного сп'яніння. Не кажуть тернополяни і звідки у них заборонена речовина. Це повинні тепер з'ясувати працівники підрозділу протидії наркозлочинності в Тернопільській області. Перевіряють оперативники даних осіб й на причетність до збуту наркотиків.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 309 частина 1 ККУ - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео