Серед білого дня на Тернопільщині побили журналіста (оновлено)

1 (1)

Сьогодні, 19 вересня, коли журналіст чортківської газети «Голос народу» Тарас Заяць повертався з обідньої перерви, на нього з кулаками накинувся невідомий чоловік.

Як з’ясувалося пізніше, незнайомцем виявився чортківський підприємець Михайло Вонсович, який у соціальній мережі «Facebook» не погодився із адекватною аргументацією потерпілого щодо розміщення нового туалету та пообіцяв поквитатися із ним.

На інцидент одразу відреагував міський голова Чорткова Володимир Шматько.

– Усе розпочалося з переписки у «Фейсбуці», де цей чоловік написав матюкливий коментар, на який я не зреагував. Коли ж разом з мамою я повертався з обідньої перерви близько 14:00, на мене налетів чоловік та почав лупцювати. Я ухилився, а коли він побачив, що біля мене є мама, то перестав махати кулаками. Натомість у хід пішло хамство, лайка та звинувачення у тому, що через мене вирубали парк та поставлять у центрі туалет. Кричав і обзивав мене він ще довго, ми викликали поліцію, а мер міста прислав муніципальну поліцію і склали протокол. Завтра йду знімати побої, – так неприємну ситуацію, журналістам «Терену» прокоментував постраждалий.

Саме дискусія про місце для громадського туалету у Чорткові та словесна сутичка, яка була придушена журналістом у соцмережі, переросла у побої з боку агресивного підприємця.

2 (1)
2 (1)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео