Оксана Бучко

Біатлоністи Тернопільщини – серед переможців чемпіонату

CC7K2228

У змішаній гонці чемпіонату України з літнього біатлону призерами стали спортсмени з Тернопільщини. Чудові результати показали Марія Кручова, Анастасія Меркушина, Віталій Труш та Дмитро Підручний.

Чемпіонат проходив 22- 26 вересня у Чернігові.

Біатлоністи Тернопільщини діляться враженнями на biathlon.com.ua.

Віталій Труш:

- Ми готуємося зараз до зими, і окрему підготовку до чемпіонату України не робили. Знаходимося трохи в завантаженій формі, адже робимо багато силових вправ і на витривалість. В цілому, задоволений своєю стрільбою, особливо стоячи, адже в естафетах на цьому рубежі у мене, найчастіше, не все виходить. Сьогодні команда відпрацювала на п’ять з плюсом, всі боролися і показали хорошу стрільбу. Тепер буду готуватися до завтрашнього спринту. Cподіваюся, що не буде так важко, як сьогодні. На останньому колі хотів трохи зробити відрив, але я трохи швидше почав прискорюватися, і вже до фінішу довелося йти на одному терпінні, тримаючи сили на останній ривок.

 Дмитро Підручний:

- На першій стрільбі сам якось не впорався з одним пострілом, а на стійці вже вітер серйозно заважав, реально важко було стріляти, і, може, добре, що обійшлося тільки двома запасними патронами. На останньому колі вже економив сили, розуміючи, що у мене хороший відрив. А перші два кола працював практично на п’ятій передачі. Ходом відчував себе нормально, ніяких проблем з ролерами не було.

 Анастасія Меркушина:

- На стрільбі лежачи трохи забарилася, хоча, в цілому, я собою задоволена. Втома, звичайно, є, тому що ось якраз у мене був основний збір, і це цілком нормально, що після нього ще до кінця не відновила сили. Свіжості якоїсь немає, але, це, в загальному робочий стан.

 Марія Кручова:

- Важкувато біглося, вчора ще був переліт, дорога. Може через це, а може і спека зіграла свою роль. Стріляла не так добре, як хотілося б. Вітру не було, але якийсь мандраж чомусь був присутній. Не думала про завтрашні гонки, а повністю була сконцентрована на своєму етапі. Хотілося пробігти якомога краще, щоб моїй команді було легше потім.

Фото cheline.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео