Осінній холод зібрав панянок за капелюшками та кавою (фоторепортаж)

12

Осіння прохолода, вітер та мряка, змушує тернополян одягатися тепліше, а ще навідуватися у кав’ярні, аби зігрітися. Сьогодні, 22 вересня, у «Кав’ярні на Валовій» панянки Тернополя могли не тільки випити запашної кави, але й роздивитися та приміряти капелюшки із нової колекції тернопільського дизайнера екоодягу Оксани Чмиленко.

Майстриня представила свою осінню колекцію із 14 капелюшків. Усі вони зроблені вручну з тонкої мериносової вовни та є абсолютно натуральними. Майстриня каже, що створити колекцію планувала ще у 2016 році, але через особисті справи не могла цього зробити.

Моя колекція приурочена до річниці з дня народження оперної співачки Соломії Крушельницької. У нашому місті є пам’ятник, який нагадує жителям нашого міста про таку видатну жінку і навіть тут вона тендітна, витончена та у капелюшку. Мені дуже хочеться, щоб тернополянки носили капелюшки, - розповідає майстриня Оксана Чмиленко.

Також пані Оксана розповіла, що ідею створення презентації у кав’ярні їй подарував чоловік, коли сказав, що у такий заклад жінки мають приходити тільки у капелюшках. Гості заходу могли приміряти вироби та зробити фото, аби поглянути на себе у такому жіночному та витонченому головному уборі.

1
1

2
2

3
3

4
4

5
5

6
6

7
7

8
8

9
9

10
10

11
11

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео