Тернополяни їдять голубів?

голуби

За спостереженнями головного інженера ПП «Тернопіль Комсервіс » та мешканців будинку, на горищі, хтось підгодовує голубів для того, аби їх потім з’їсти.

Іноді від мешканців надходять скарги про те, що на технічних поверхах їхніх будинків – антисанітарія, яка виникає через голубів, – розповідає пан Володимир.

До слова, кожного року, закриваються технічні поверхи металевою решіткою – повідомляє «Тернопіль житлово – комунальний».

Робиться це для того ,щоб птахи не змогли там перебувати, тим не менше, працівники кожного разу помічають вирвані решітки, гори голуб’ячого посліду та сліди відлову голубів.

Прикладом може слугувати горище багатоповерхівки по вулиці Фабричній 5. Через те , що одні просто підгодовують, а інші роблять це для відлову, працівники служби вивезли два Камази голуб’ячого посліду, адже в ньому можуть міститись небезпечні для здоров’я інфекції та бактерії.

Мешканці будинків, де трапляються такі ситуації, здогадуються, хто із їхніх сусідів полюбляє голуб’ятину. Доведеться блокувати покрівлі, аби припинити такі дії тернополян.

Анастасія Мархоцька

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео