Тернополянам спростували ще один міф стосовно субсидій

subs

Значна частина тернополян впродовж року отримує субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, проте з початком опалювального сезону їх число різко зростає. Це пов’язано з тим, що багатьом сім’ям у нашій області не вистачає коштів, аби оплатити тепло у домівках, яке нині вартує чимало.

Тому багато жителів нашого краю вдаються до різноманітних дій, у тому числі виписування з помешкання певних членів родини, особливо тих, хто живе в інших містах, аби отримати субсидій.

Міністр соціальної політики Андрій Рева Новий спростував інформацію про те, що відповідно до нового порядку отримання субсидій не потрібно  виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації, пише «Економічна правда». Тож тернополянам більше не потрібно «тягнути» родичів з інших міст, аби їх виписати та боятись через це втратити субсидії.

– Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Тому якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману, – наголосив профільний міністр.

Фото з відкрити джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео