Чотири містечка Тернопільщини увійшли в рейтинг найкрасивіших  

933c30b9d0529af91a8d5f1b05b7492a_XL
На Тернопільщині є чотири маленьких міста, які опинилися у списку найкрасивіших містечок України, які варто відвідати. Портал «Ukraine.is» склав перелік затишних містечок, де можна не тільки недорого відпочити, але й помилуватися їхьою красою. У рейтинг увійшло 18 населених пунктів України, а серед них Бучач, Чортків, Кременець та Бережани, що на Тернопільщині. Чортків – затишне містечко над річкою Серет з дивовижною пам’яткою – Домініканським собором, а також старими церквами та замком, які ознайомлять вас із архітектурою XVII століття.

1
1

Бучач – місто в оточені пагорбів зі старовинними костелами та церквами, де творилася історія, де можна відчути теплі вітри минувшини, які зберігає особливе дерево – Золота липа.

2
2

Бережани – місто бруківки та затишку серед невеликих пагорбів. Тут ви знайдете історичні пам’ятники, які не зазнали змін, замки та церкви, які будували історію міста над річкою Золота Липа.

3
3

Кременець – місто, що ховається між пагорбами та горами і нестримними водами Ірви. Його палаци, церкви, скелі зберігають неймовірну історію, яку хочуть відкрити своїм гостям.

4
4

У такі вічні міста варто навідатися, щоб побачити їхню неймовірну та сучасну красу, яка чудово поєднується з минулим. Адже воно доповнює архітектуру, дарує затишок, змушує зазирнути у книги та історію, аби пам’ятати, як будувалося наше сьогодення. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео