Орест Сарматський

Начальника райуправління Держпродспоживслужби затримали на отриманні хабара (Агро-новини)

2601 (Copy)

Начальника районного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області затримано на отриманні хабара у розмірі $500. 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

За даними правоохоронців, неправомірну вигоду посадовець вимагав від підприємця за неперешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності. Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області задокументували його протиправну діяльність та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», — йдеться у повідомленні.

В Україні скорочується поголів'я корів і свиней

2602 (Copy)
2602 (Copy)

Поголів'я великої рогатої худоби на 1 вересня скоротилося на 4,3%, свиней – на 4,5%.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби статистики України.

У повідомленні йдеться, що поголів'я великої рогатої худоби в Україні на 1 вересня 2018 року становило 3,9 млн голів, що на 4,3% менше, ніж на аналогічну дату 2017 року. Зокрема, поголів'я корів становило 2 млн голів, що на 3,4% менше, ніж на 1 вересня минулого року. Крім того, поголів'я свиней скоротилося на 4,5% – до 6,5 млн голів, поголів'я овець і кіз зменшилося на 4,4% – до 1,6 млн голів.

На противагу поголів'я птиці збільшилось на 2,8% – до 238,7 млн голів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео