Орест Сарматський

Названо переможців конкурсу «7 чудес Тернопілля – 2018» (фото)

Урочистості з нагоди відзначення в області Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні відбулися в облдержадміністрації.

Начальник обласного відділу туризму Ростислав Яцків, голова обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови ОДА Юрій Юрик привітали зі святом представників туристично-рекреаційної галузі області, ресторанно-розважального бізнесу, усіх, хто пропонує сферу туризму.

Також Ростислав Яцків нагадав, що задля виявлення та популяризації визначних територій, унікальних і найбільш значущих історичних, природних, культурних, архітектурних об’єктів, розташованих на території Тернопільської області, проводився  щорічний обласний конкурс «7 чудес Тернопілля».

Було названо цьогорічних переможців. У номінації – «Архітектурна цінність» перемогли Бучацька ратуша та Вишневецький палац. У номінації «Природна цінність» нагороди здобули «Скелі Словацького», печера «Оптимістична» та регіональний ландшафтний парк «Загребелля». У номінації «Культурна цінність» – етногалерея «Спадок» та «Борщівська вишиванка».

Також цього дня грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в розвиток туризму в області було нагороджено низку знаних в області осіб, серед яких і наш колега, заслужений журналіст України Олег Снітовський, з чим «Терен» вітає його та усіх нагороджених.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«179364,179365,179366,179367,179368»]

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео