Тенісисти «відхрестилися» від дружби з партією «За життя»

теніс

Про те, що змагання з настільного тенісу, що нещодавно відбулися у Кременці, не мають нічого спільного з партією «За життя», розповів голова Тернопільскої обласної федерації настільного тенісу Дмитро Бідний. Також тенісист повідомив, що згідно положення змагань організаторами турніру були Кременецька районна федерація настільного тенісу та відділ сім'ї, молоді та спорту Кременецької РДА. Інформація про те, що до організації змагань долучилась одна з політичних партій, була відсутня.

- Після проведення турніру в мережі Інтернет та деяких ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що активісти однієї з політичних сил допомогли в організації даного заходу. Після чого один із дійсних організаторів даних змагань спростував дану інформацію на своєму сайті і вніс роз'яснення, що допомога даної партії виявилась у наданні грошової винагороди переможцям, – пише Дмитро Бідний. - На мою думку неприпустимим є те, що організатори даного турніру чи інших спортивних заходів у будь-який спосіб надали привід для реклами будь-якої політичної сили. Як голова обласної федерації буду наполегливо прагнути, що проведення змагань з настільного тенісу, так і сам настільний теніс, залишався поза політикою. Пріоритетами визначаю популяризацію настільного тенісу як олімпійського виду спорту та розвиток дитячо-юнацького настільного тенісу,» – коментує тенісист.

Разом з тим начальник управління фізичної культури та спорту у ТОДА Віктор Мацикур повідомив, що Чемпіонат області з настільного тенісу буде проведений за пропозицією керівника обласної федерації у Бережанах.

Раніше «Терен» розповідав, що змагання з настільного тенісу у Кременці відвідав колишній голова Кременецької РДА Ігор Михальчук, якого судили та визнали винним у взятті хабара.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео