«ДСО-Поділля» отримав перемогу над командою з Козови

img_8776

Сьогодні, 30 вересня, один з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – команда «ДСО-Поділля» у 16-му турі впевнено перемогла ФК «Козова» – 5:1.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, у командах були відсутні два лідери – граючий тренер «ДСО-Поділля» Андрій Гринченко, який травмувався на турнірі в Києві та нападник ФК «Козова» Юрій Сорочан, котрий був відсутній через домовленість клубів не грати проти своєї колишньої команди. ФК «Козова» відкрив рахунок у матчі. У першому таймі Ігор Швець з  «ДСО-Поділля» влучно пробив з кута штрафного майданчика у дальній кут воріт (2:1).

На початку другого тайму фланговий навіс ударом головою замкнув Володимир Лема (3:1). Свій другий м’яч у матчі на 61-й хвилині Ігор Швець забив, реалізувавши вихід віч-на-віч (4:1). Гості могли скоротити рахунок, коли отримали право на пробиття пенальті після гри рукою у карного майданчику Станіслава Скибіцького. Однак Михайло Костів з одинадцятиметрової позначки переграти голкіпера «ДСО-Поділля» Олександра Чернятинського не зумів. Крапку в матчі поставив той ж Ігор Швець. Нападник господарів прийняв м’яча у штрафному майданчику, розвернувся і влучно поцілив у сітку воріт (5:1).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео