Кременчанка хоче запустити Україною благодійний флешмоб

врочинська

Цікавий та корисний флешмоб по всій Україні хоче запустити кременчанка, голова благодійного фонду «Власна Ініціатива» Надія Врочинська. Жінка пропонує подбати про тих, хто цього найбільше потребує, поділившись власним врожаєм.

«Оголошую благодійну акцію для тих, хто має власні сади: принеси відро найкращих яблук зі свого саду в найближчий дитячий садок, школу, в найближчу лікарняну їдальню, в будинок для людей похилого віку. Хто має город – принесіть відро картоплі, цибулі, буряка чи моркви, гарбузи! Давайте подбаємо про наших найнезахищеніших громадян, у яких ослаблений імунітет - дітей, хворих і старих. Завтра я перша це зроблю», – закликає Надія

овочі
овочі

Також голова благодійного фонду наголошує на тому, що багатьох покладених на неї функцій держава сьогодні не виконує і просить всіх охочих підтримати її ініціативу, самостійно подбати про людей, яким це необхідно.

«Народ, в складний і дурний час живемо, держава багато чого повинна та не дбає, проте, навіть в найгірших умовах ми можемо, на відміну від влади, залишатися просто людьми, тому гріх матимемо через байдужість до тих, хто найбільше потребує! Сподіваюся, що керівники цих бюджетних закладів з вдячністю приймуть цю маленьку допомогу населення! І діти в садочках, школах, дитячих лікарнях, не залишатимуться напівголодними. З повагою і сподіваннями на підтримку такої ініціативи по всій Україні!».

Нагадаємо, раніше благодійний фонд «Власна ініціатива» повністю облаштував дитячу палату у Кременецькій районній лікарні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео