Портрет виконавця очима сучасної молоді Тернопільщини

1

Міністерство юстиції України організовує конкурс для школярів та студентів під назвою « Портрет виконавця очима сучасної молоді».

Метою конкурсу є те, щоб ознайомити його учасників з професією державного (приватного) виконавця та популяризувати професії виконавця серед молоді.

Для подання роботи обов’язково потрібно вказати: прізвище, ім’я та по-батькові, дату народження, назву навчального закладу, адресу проживання та контактні дані. Діти шкільного віку на конкурс в якості роботи можуть подати вірш, малюнок або есе, а студенти – у вигляді вірша, брошури, буклета, презентації або відеоролика.

Початок конкурсу на обласному рівні відбудеться 1 жовтня 2018 року. Роботи потрібно подавати до Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, кабінет №317, повідомляє «Байковецька громада».

Переможці конкурсу, окрім вручення дипломів за найкращі роботи, матимуть можливість опублікувати свій матеріал у журналі «Бюлетень Міністерства юстиції України», на офіційному сайті Міністерства юстиції України та на сайтах Головних територіальних управлінь юстиції.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео