Студентку-зловмисницю з Тернопільщини нарешті покарають

den-torg

Працівники прокуратури Тернопільської області уже завершили розслідування у справі студентки одного з навчальних закладів Тернополя, яка вербувала та відправляла жінок у сексуальне рабство за кордон.

Як вдалося встановити працівникам прокуратури, дівчина перебувала у змові з іноземцем та впродовж 2016-2017 років знаходила жінок, яких потім переправляла за кордон, де вони потрапляли у сексуальне рабство.

Спершу зловмисниця запропонувала 2 жінкам із сусідньої області роботу у Туреччині, пов’язану з рекламуванням розважального закладу. Проте, коли вони приїхали туди, то виявилось, що їм доведеться «працювати» у борделі. Але невдовзі їм вдалося втекти.

Інших двох жінок студентка знайшла в інтернеті, запропонувавши їм роботу роботу в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ці жінки так і не потрапили до ОАЕ, оскільки були зняті із рейсу сполученням «Київ-Дубаї» на території нейтральної зони в міжнародному аеропорту «Жуляни» працівниками правоохоронних органів, повідомляють у прокуратурі Тернопільської області.

Загалом від дій зловмисниці постраждали 5 жінок. За кожну завербовану жінку вона отримувала середньому 500 доларів США, а 1 200 грн – за звідництво на території Тернополя.

Розслідування у даній справі завершено, а підозрювана тепер постане перед судом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео