Ув'язнена під час етапування намагалася пронести на зону наркотики

f3a94edadf66eb3d25589fd608ec8485f439a9c8

Білу речовину, схожу на метамфетамін, виявили працівники Збаразької виправної колонії в ув'язненої. Жінку, 1991 року народження, етапували з Луганської області на Тернопільщину в колонію для відбування покарання.

Їй інкримінують статтю 121 частина 1 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження. За ґрати жінка потрапила на 5 років ще у березні 2016-го, пише Досьє 102.

За словами начальника підрозділу протидії наркозлочинності в області Михайла Димиди, добувати термін вона мала у Збаразькій колонії. Після того, як її доправили на Тернопільщину, працівники установи провели обшук і виявили паперовий згорток порошкоподібної речовини білого кольору, ймовірно метамфетамін. Його засуджена ховала в косметичці, а саме в ковпачку туші.

Коли та хто передав жінці наркотичну речовину, встановлюють слідчі. Сама жінка каже, що це для власного використання. Засудженій інкримінують статтю 309 частина 1 ККУ. Вилучене направили на експертизу. Якщо підтвердиться, що це наркотики, то термін відбування покарань може зрости. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео