Суперечка стала причиною бійки дівчат у нічному клубі

draka-devushki__large

Із заявою про тілесні ушкодження в Тернопільський відділ поліції звернулася двадцятичотирьохлітня мешканка обласного центру. Дівчина повідомила про те, що невідома особа кинула в нею попільничкою і розбила брову.

З обома дівчатами спілкувалися правоохоронці. За словами потерпілої, вона разом з друзями 8 жовтня прийшла до нічного клубу. За кілька годин помітила, що один зі знайомих заснув. І щоб хлопця не вивели з закладу, тернополянка спробувала його розбудити, пише Досьє 102.

Її дії викликали негативну реакцію у «парочки», яка сиділи поруч з товаришем. Вони почали кричати та висловлюватися нецензурною лексикою, а в якийсь момент незнайомка схопила зі столу попільничку та жбурнула нею в потерпілу.

Остання звернулася за допомогою у медзаклад, де лікарі констатували забій рани правої надбрівної дуги та гематому верхньої повіки.

Працівники поліції опитують очевидців конфліктної ситуації. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 125 частина 1 ККУ - Умисне легке тілесне ушкодження.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео