Збаразький художник покаже радість і печаль на полотні

DSC_9456

Цієї п’ятниці, 12 жовтня, у тернопільській галереї «Бункермуз» представлять виставку Сергія Декалюка «Радість і печаль». Початок о 20:00.

Сергій Декалюк народився та мешкає у Збаражі, учасник гуртових і автор персональних виставок. Зізнається, що його цікавлять передовсім люди, тому прямо чи опосередковано вони з’являються чи не на всіх його роботах.

Нинішня виставка – про цінності. Вічні й минучі, це критичний погляд на молодь, конфлікт поколінь, зрештою, це погляд, звернений всередину себе.

DSC_9482
DSC_9482

Через роботи, створені на межі абстракції та фігуративну, Сергій Декалюк рефлексує над тим, що бачить навколо. Це викликає амбівалентні емоції. Власне, «Радість і печаль» — щоденник художника.

— У кожного покоління свої цінності. Те, що ми цінуємо сьогодні, не може не вплинути на наше майбутнє. Привертаючи увагу до цього, я насамперед  думаю про цінності сучасного українця, зокрема, молоді. Я вважаю, що нам потрібно зробити все необхідне, щоб люди переоцінили свої цінності. «Радість і печаль» – це серія робіт, створених під впливом емоцій, котрі виникають при спогляданні за калейдоскопом цінностей сучасного українця, – вважає Сергій Декалюк.

DSC_9462
DSC_9462

DSC_9455
DSC_9455

Анна Золотнюк

Вибір читачів за тиждень

Відео