Тернополянам на замітку: як правильно тренуватись, аби схуднути

4b4601f990f9603508cd23a3b80a9a27

Більшість тернополян, коли приходять в спортивний зал для того, аби скинути вагу, займаютья по програмах, які на надають у самому залі. Проте є значно ефективніші методи тренувань. Це кругові тренування. Їх основна дія спрямована на підвищення витривалості.

Кругові тренування – це комплекс із силових і аеробних занять. Кожне коло складається з 6-10 послідовних вправ для різних частин тіла. При цьому суворо витримується певна кількість повторень або необхідний проміжок часу. Відпочинок допускається між вправами одного кола. Це близько 30 секунд. Більше відпочити можна після завершення кола.

Користь кругових тренувань багатостороння. Ці заняття значно прискорюють обмін речовин і сприяють спалюванню жиру. Причому, витрачені калорії не відновлюються протягом 24 годин після закінчення занять. Крім того, м'язи зберігають свої обсяги і тонус. Поліпшується також робота серцево-судинної системи.

Ось найпростіший приклад кругової тренування для спалювання жиру. Спочатку виконується планка, потім – віджимання. Після цього можна зробити присідання в стрибку, потім біг на місці 30 секунд, потім махи ногами в сторони із позиції лежачи. Потім виконуються присідання, а на завершення дається навантаження на прес.

Кругове тренування зазвичай спрямоване на всі групи м'язів. Задіюються вони по черзі. Необхідно, щоб наступна вправа була направлена на м'язи, які розташовані якомога далі від тих, які працювали перед тим. Це значно покращує циркуляцію крові і збільшує пульс. Останнє і змушує наш організм витрачати велику кількість енергії і спалювати калорії.

Оптимальним варіантом вважається проведення занять через день. Програма передбачає інтенсивну роботу протягом 6-8 тижнів. Через 2 місяці можна буде побачити результат, пише «loveginka».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео