У Тернополі показали ДТП з масовим ураженням (фоторепортаж, відео)

8

Вчора, 12 жовтня, у Тернополі відбувся конкурс серед бригад екстреної медичної допомоги. Після змагань провели навчальний тренінг «Організація і надання екстреної (невідкладної) допомоги. Організація надання допомоги постраждалим при ДТП з масовим ураження».

– Проходитиме акція, де буде реально змодельована ситуація ДТП: автобус зіткнувся з автомобілем та є багато постраждалих. Завдання відбувається в реальному часі: виїжджає поліція,медики і рятувальники. Пацієнтів повинні транспортувати у відділи лікування. Ми проводимо тренінг для того, щоб визначити наші, можливо, якісь недоліки в роботі,невдачі або успіхи та як ми маємо покращити якість надання допомоги при масових ураженнях за рахунок служб 101, 102, 103, – розповів перед початком заходів організатор Роман Ляхович.

Усі служби порятунку мали можливість злагоджено відпрацювати ситуацію, в якій теоретично могли постраждати чимало людей.

У ДСНС повідомляють, що рятувальники мали змогу вкотре закріпити на практиці навички для надання домедичної допомоги потерпілим.

7
7

9
9

6
6

1
1

5
5

2
2

4
4

3
3

Фото та відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео