На Тернопільщині під час змагань давно не було такої підтримки (фоторепортаж)

3

13 жовтня команда веслярів з Бережан поїхала підкорювати Тернопільський став на обласних змаганнях. Їм вдалося вибороти 6 медалей.

Деяким спортсменам до золотої медалі бракувало зовсім трішки, деяким бракнуло досвіду. Проте спортсмени зайняли достойні призові місця, а хто не зайняв – поїхав додому зі словами, що це останні змагання, з яких він їде без медалі.

– Справді було гірко коли до завітної золотої медалі Олександрі Ковальській чи Вікторії Кукурудзі до призового місця бракувало лічені секунди. Прокопчук Олексій, наймолодший учасник змагань, був на волосині від абсолютної перемоги, але бракнуло досвіду і тому зайняв 2 місце. Сильно здивував Гончар Тарас, один з наймолодших учасників, який буквально після двох місяців занять зумів залишити позаду бувалих суперників і тільки неспортивна поведінка його конкурента завадила зайняти призове місце. Досить гарний результат, порівняно з попередніми змаганнями, показав Яремчук Стас. І хоч цього разу не вдалось вийти в лідери – урочисто пообіцяв що це останні змагання з яких він їде без медалі, – пише на своїй сторінці у Facebook Андрій Якимів.– Хочеться відмітити учасників-вихованців Бережанської школи-інтернату, які теж показали хороший результат і зайняли призові місця. Сможаник Вероніка – 3 місце. Якимів Ліля попала у дуже сильну групу суперників, тому приїхала без перемог, але уже отримала запрошення переходити тренуватись в обласну команду, від чого звичайно відмовилась, тому що в Бережанах справді зібралась чудова команда під керівництвом неймовірного тренера Марти Богданівни.

6
6

2
2

5
5

1
1

4
4

Фото з допису 

Вибір читачів за тиждень

Відео