Радник міністра з Тернопільщини хоче розкрити чергову аферу

yf ujkjdye

Ні для кого не секрет, що питання доріг в Україні є довлі проблематичним. Тернопільщина тут не виняток. На цю проблему звернув увагу і радник міністра МВС Михайло Апостол.

На початку цього року у селі Ласківці, що у Теребовлянському районі, жителі за власний кошт зробили дорогу, яка без проблем витримала цей період та залишилась неушкодженою.

фото 1
фото 1

– Дорогу ми зробили за свої кошти, за кошти людей, які проживають на цій вулиці і моїх ,в тому числі, оскільки, разом з тим, що по дорозі неможливо було проїхати, то через постійний стовп пилюки , зумовлений інтенсивним рухом великовантажної техніки на господарський двір сільськогосподарського підприємства, ще й неможливо було і дихати, – пише уродженець села Ластівці Михайло Апостол.

Натомість посадовець опублікував фото іншої дороги, яка у розпорядженні облдержадміністрації.

– Інше фото – це дорога, яка в даний час «ремонтується» за кошти платників податків, розпорядником яких є державна адміністрація, і дорожча у декілька разів: вартість такого ремонту ділянки 40 метрів коштує 125 тисяч гривень. А таких ділянок чомусь є 30. (Найновітніша афера вкрасти кошти і не проводити тендеру). Чи що це таке? Якщо хтось думає, що я це «проковтну» і комусь це зійде з рук, то дуже помиляється. Відчуваю, що сядуть у відповідні місця всі – розпорядник коштів, виконавець, і той , хто кришує, – повідомляє Михайло Апостол.

фото 3
фото 3

фото 2
фото 2

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео