Наркоторговці потрапили до рук правоохоронців при в’їзді у Тернопіль

1

П’ять тисяч гривень, 2,5 кілограм макової соломки, кілограм канабісу, 100 грам олію, амфетамін та три автомобілі, два з яких на єврономерах – це все оперативники виявили під час обшуку помешкання групи, яка займалася продажем наркотичних речовин.

При в’їзді у Тернопіль працівники управління стратегічних розслідувань, підрозділу протидії наркозлочинності в області та «КОРД» затримали накроторговців. Протягом року вони продавали ацетильований опій та психотропні речовини – амфетамін.

Група, яка займалася організованою злочинністю, складалася з чотирьох осіб, де кожен мав свої певні задачі. Керівник самостійно варив опій на орендованій дачі, закуповував сировину та амфетамін, а троє спільників шукали клієнта та збували сировину. Клієнтів шукали у нічних клубах та розважальних закладах, а також працювали із наркоторговцями з сусідніх областей та близького зарубіжжя, повідомляє Національна поліція.

Керівником даної групи є уродженець Теребовлянського району, 1981 року народження. Його односельчанин та двоє жителів Тернопільщини також займалися продажем заборонених речовин.

Для них вже обраний запобіжний захід – тримання під вартою 60 діб з правом внесення застави. Організатору – 700 тисяч гривень, спільникам – по 550 тисяч гривень.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео