Макс Кідрук привіз у Бучач нову книгу

2

Уже вдруге до Бучача з презентацією нової книги завітав Макс Кідрук. «Де немає Бога» - саме таку назву отримала нова книга відомого письменника.

Оскільки на обкладинці книги зображена авіакатастрофа, автор одразу вніс корективи для подальшої розповіді.

– Це історія не про авіакатастрофу і не про літак, який розбився в горах, – з таких думок розпочав презентацію автор.

Письменник розповів, що катастрофа є таким певним фундаментом для того, щоб розвинути шість доль-розповідей, які вражали автора протягом 5 років. Макс Кідрук пропонує звернути увагу на його знайомства з людьми, які, на перший погляд, не мають нічого спільного.

1 (1)
1 (1)

– Ми знайомимося з кардиналом Дюком Апшою, Єгором Парамоновим, Анною Янголь, Олівером Морґенштерном, Гелен Горовіц та Брендоном Бартоном. До речі, прототипом для першого із вищеперерахованих героїв є реальна людина кардинал Бернард Френсіс Лоу, я пишу про те, що відбувається у його голові, – сказав гість.

У автора є певна характерність написання в цій книзі, кожного персонажа повинно визначати конкретне питання. Загалом, книга про внутрішню боротьбу героїв.

3
3

Також Макс анонсував намір видати нову книгу «Заради майбутнього», яка буде складатись з 7 старих та 3 нових оповідань, повідомляє «Бучацький інформаційний портал».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео