На Тернопільщині відкрили «Прозорий офіс» (фоторепортаж)

4

В рамках проекту Міністерства соціальної політики України на Тернопільщині з’явився перший Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».

Загалом заплановано створення п’яти таких офісів, перший з яких відкрився у Великогаївській громаді Тернопільського району.

2
2

3
3

На реалізацію одного такого проекту виділяється майже 2 мільйони гривень. З цієї суми 160 тис. гривень – це власні кошти громади, 840 тис. – субвенція з держбюджету на розвиток інфраструктури ОТГ та 1 мільйон гривень – кошти Мінсоцполітики України, повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

У ЦНАПі, за планом, працюватиме 13 співробітників, котрі надаватимуть 130 адміністративних та соціальних послуг. Цей центр знаходиться на першому поверсі адмінбудинку Великогаївської сільської ради у Великих Гаях.

5
5

Як зазначила заступник міністра соціальної політики України Лариса Попова, в одному приміщенні люди зможуть отримати повний пакет документів і спектр адміністративних та соціальних послуг, максимально наближених до людей.

1 (2)
1 (2)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео