Таксист обкрадав залізничні переїзди

1515478044_skolko-zarabatyvayut-taksisty-v-rossii

Більше двадцяти чотирьох тисяч гривень збитків спричинив житель Гусятинського району на залізничних переїздах Тернопільщини. Впродовж тривалого часу невідомий викрадав акумуляторні батареї.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів, каже начальник Чортківського відділу поліції Анатолій Мельник, працівники сектору кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника. Підозрюваний - раніше судимий за майнові злочини двадцятип'ятирічний уродженець села Яблунів, пише Досьє 102.

Чоловік працював таксистом. Проте грошей не вистачало і вирішив підзаробити на крадіжках. Він, шляхом пошкодження навісних замків, відкривав акумуляторні колодязі, розташовані на залізничних переїздах.

Впродовж тижня злодій витягнув з трьох колодязів 29 батарей. Анатолій Мельник каже, що дані акумулятори відповідали за роботу шлагбаумів під час відсутності електропостачання.

Крадене чоловік здавав на металобрухт за ціною набагато нижчою ринкової.

У скоєному він зізнався. Працівники поліції встановлюють місця знаходження речових доказів. Підозрюваному доведеться відповідати за скоєне відповідно до статті 185 частина 3 ККУ - Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео