Дарія Шевченко

На Тернопільщині у дівчини поцупили сумку прямо з автобуса

ccf5ebd156c7c14bfa3601b74fdea1db

У дівчини, яка навчається в одному із тернопільських університетів, поцупили сумку прямо з багажника автобуса, в якому вона їхала додому.

Про це студентка написала на своїй сторінці у Фейсбук. Там вона висловила своє здивування щодо цієї ситуації.

Дівчина розповіла, що виявила крадіжку тоді, коли виходила на своїй зупинці у Бродах. Вона сподівалась на те, що, можливо, її сумку з багажнику взяли випадково чи помилково, але зайвої не було. Тобто - взяли навмисно. Водій та пасажири автобуса нічого не бачили.

Христина повідомила, що у сумці нічого коштовного, на щастя, не було. Але, тим не менш, речей там було на суму 3000 гривень.

- Цікаво, чим та людина думала і що очікувала побачити серед моїх речей - загадка досі. На щастя, те, що я втратила, не надто вагоме, проте боляче зробити мені вдалося, а тим більше шокувати. Дорога невидимко, яка це вчинила, якщо Вам моя сумка допомогла чи врятувала життя, то я спокійна і щаслива, а якщо ж ні, то варто пам'ятати, що життя - бумеранг, проте за погані вчинки оплата подвійна, - ділиться у своєму пості дівчина.

Вона закликає усіх небайдужих людей, допомогти їй у цій ситуації. Якщо комусь бодай щось відомо про крадіжку, просить повідомити їй у соціальній мережі за нікнеймом Христина Надала.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=357579111655735&set=a.125656991514616&type=3&theater

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео