Спортивний огляд тижня: міжнародні перемоги та внутрішні чемпіонати

Sport-goroda-Yzyum-2-1-1

Цього тижня, як і всі попередні рази, тернопільські спортсмени не перестають приємно дивувати своїх вболівальників. Цікаво? Тоді читайте дальше.

Футбол

24 жовтня ФК «Бережани» обіграла «Колос» (Зборів) з рахунком 4:0. У матчі відзначилися: Ростислав Чиряк (16), Тарас Гураль (33), Віталій Бадак (71), Андрій Засєдко (86).

24 жовтня «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) з рахунком 2:4 поступився «Агрону-ОТГ». Голи забили: Сергій Лук’янов (3), Андрій Пастернак (31), Назар Процик (33), Ігор Вонс (50), Ігор Швець (77, 90+3).

24 жовтня ФК «Вишнівець» обіграв «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ) – 3:0. М'ячі у ворота надіслали: Євген Корецький (33), Дмитро Галадей (43), Тарас Бадиляка (52).

24 жовтня «Кристал» (Чортків) обіграв «Дністер» (Заліщики) - 4:1, ставши срібним призером обласного чемпіонату. У матчі голами відзначилися: Руслан Курдас (18), Данило Фальковський (49), Ярослав Шпікула (66), Андрій Сухецький (70), Андрій Пилип'юк (75).

24 жовтня ФК «Тернопіль-ДЮСШ» обіграв ФК «Козова». Вирішальний гол забив Максим Проців (65).

26 жовтня ФК «Тернопіль-Педуніверситет» став володарем Кубка Тернополя 2018, перемігши «Зелені штахети» з рахунком 9:2.

Волейбол

26 та 27 жовтня тернопільська «Галичанка» двічі змагалася з «Волинню». Якщо перший раз тернополянки програли з рахунком 3:1, то другий раз виграли - 1:3.

У Житомирі «Галичанка» з рахунком 3:2 обіграла «Полісся», а наступного дня - «Білозгар-Університет» - 3:0. Однак перемогти «Новатор» тернополянки так і не зуміли, поступившись з рахунком 3:2.

Інваспорт

Тернопільська спортсменка з інваспорту, тенісистка Роксолана Будник стала шостою в особистому заліку з настільного тенісу та третьою у змішаній парі.

Кікбоксинг

На чемпіонаті Європи з кікбоксингу тернополяни вибороли кілька нагород та цінне звання. Так, «бронзами» можуть похвалитися Максим Грейцар, Данило Рибченко та Любов Дереш.

Змішані єдинобовства

У відкритому чемпіонаті зі змішаних єдиноборств ММА тернополяни не пасли задніх. Так, у ваговій категорії 84 кг переможцем став Павло Михайлиця, тоді як Вадим Остапчук виборов другу позицію. «Срібло» забрали Дмитро Гайда (77 кг), Борис Хрин (93 кг) та Олександр Алексєєв (понад 93 кг). Третю сходинку посів Сергій Бучко (93 кг).

Фрі-файт

У Болгарії тернополяни стали найкращими на чемпіонаті світу з фрі-файту. Чемпіоном став Михайло Горбатюк. Срібним призером - Максим Каплиш, а бронзові нагороди здобули Дмитро Вінницький, Назар Улішак та Денис Обшарський.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео