У Тернополі здавали макулатуру, щоб нагодувати безпритульних чотирилапих (фоторепортаж)

Вчора, 28 жовтня, у Тернополі з 12:00 год. до 15:00 год. благодійний фонд «Вірні друзі» влаштував акцію «Здай макулатуру - нагодуй собак».

Мешканці міста мали можливість розчистити своє помешкання та допомогти чотирилапим. Вони приносили газети, старі книги, зошити, журнали, які пізніше волонтери здадуть на макулатуру. Також усі охочі могли купити еко-сумку, листівки, магнітики, або могли просто допомогти фінансово.

3
3

Усі вилучені з акції гроші спрямують на їжу та ліки для тварин.

«Таку акцію ми проводимо вже вдруге, перша наша акція проводилася протягом місяця, але через відсутність власного транспорту ми не мали змоги забирати від мешканців макулатуру. Отримані кошти не буквально підуть лише на корм, вони йдуть на різні потреби тварин. В нас зараз налічується близько 45 тварин - це коти і собаки. Окрім того, що ми зібрали тут, в нас ще є скомплектована в гаражі макулатура, яку ми плануємо здати у понеділок», - розповідає Алла Ляпандра, засновник благодійного фонду «Вірні друзі».

Також засновниця фонду розповіла, що активність тернополян її тішить і вона рада тому, що люди так чи інакше долучаються до цієї акції.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«186091,186093»]

На цій події була всіма улюблена собачка Дора, яка також потребує допомоги через серйозні проблеми зі здоров’ям .

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео