За ніч п’яні тернопільські водії знесли огорожу, стали причиною аварії та декілька разів порушили правила

Driving Under the Influence. Male hand with bottle of beer.

Сьогодні вночі патрульні Тернополя виявили 5 порушників, які сіли за кермо напідпитку та роз’їжджали по дорогах міста.

Водії, чиї безвідповідальні дії могли привезти до трагедії, розпочали беззаконне водіння по місту під дією алкоголю з 21 години. Першого порушника о 21:15 зупинила огорожа, в яку той в'їхав на своїй Audi A4. Після спілкування з ним, патрульні за зовнішніми ознаками (різкий запах алкоголю від водія, нечітка мова, тремтіння рук) виявили, що чоловік перед тим, як сісти за кермо, випив. А через годину у Тернополі трапилася аварія, уже за участю двох машин, в одну з яких влетів водій Chevrolet, із 0,79 проміле алкоголю в крові, що у 4 рази більше за норму.

На цьому беззаконня не припинилося: опівночі CITROEN порушив правила руху. Водія зупинили патрульні, та він був блідий, неприродно поводився та мав звужені зіниці. Проте від медичного огляду відмовився в категоричній формі. Не пройшло й 20 хвилин, як у Тернополі ще один водій порушив правила дорожнього руху, коли патрульні зупинили 60-річного чоловіка, той мав явні ознаки сп’яніння, пізніший огляд виявив у його крові 1,25 проміле алкоголю (більше у 6 разів).

Останній порушник з’явився на дорогах міста о 2:00. Коли поліцейські перевіряли документи 42-річного водія, помітили його нетверезий стан, але від проходження огляду у медичному закладі він відмовився.

Патрульні попереджають водіїв про те, що сідати за кермо після випитого алкоголю не можна, бо такі дії загрожують як водіям, так пішоходам. Ба більше, у нічний час на дорогах потрібно бути максимально уважними, аби не втрапити у неприємності, пише патрульна поліція Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео