Через зухвалість тернопільських лікарів могла померти людина

2

Тернополянка у соціальній мережі написала допис, у якому розповіла, що через зухвалість лікаря міг померти її батько.

Уся ця ситуація, за словами Аліни Пилипів, відбувалася в Тернопільській комунальній міській лікарні №2. Її батько звернувся до лікаря за допомогою, але замість ретельного обстеження хворого пацієнта вона виписала препарати та сказала пити багато води. Ситуація була значно гіршою і вимагала негайного обстеження лікаря.

«Пишу цей пост не для того, щоб покарати лікаря, тому що розумію, що в наш час це нереально. А для того, щоб застерегти інших людей, можливо це збереже бодай одне життя. 

Отже, мій батько в п'ятницю в обід звернувся (неофіційно) до гастроентеролога 2 міськлікарні зі скаргами на погане самопочуття і чорний понос, який був уже два дні. Лікар його оглянула, толком нічого не сказавши, приписала 2 кровоспинні препарати, там же їх і вколовши, відпустила на вихідні додому. Тобто вона підозрювала кровотечу! Хірургів чи ендоскопіста вона не закликала, сказавши, що в таку пору дня вже нікого нема. Каже, ви йдіть додому, лежіть, на роботу не йдіть, ПИЙТЕ БАГАТО ВОДИ та коліть уколи! А в понеділок зранку прийдете та й будем обстежуватись.

Вийшовши з лікарні, батько мені це все розказав. Але мені щось не давало спокою. Я подзвонила своїй знайомій лікарці і це все їй розказала. Вона наполягла на терміновій ендоскопії. Завдяки їй і лікарям з іншої лікарні мій батько залишився живий. Ми ввечері зробили ендоскопію, а там шлунок весь залитий кров'ю!!! Язва! Батькові в лікарні вночі з літровими крапельницями стає погано. Його в суботу переводять в реанімацію у важкому стані. Ви собі уявляєте, щоб б було, якби він послухав цю «лікарку» і залишився вдома? Та він до понеділка б не дожив! Прошу Бога, щоб мій батько одужав.

І хочу застерегти людей: ЧОРНИЙ ПОНОС МОЖЕ БУТИ ОЗНАКОЮ КРОВОТЕЧІ! Якщо ви нічого не їли, щоб могло зафарбувати кал, сходіть до лікаря на ендоскопію!», - пише Аліна Пилипів.

1
1

Фото з відкритих джерел та з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео