У Тернополі тарифи за проїзд нові, а сервіс – старий

1

Навіть після підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті, водії  маршруток залишили старий сервіс обслуговування і продовжують по-хамськи поводитися з пасажирами.

У соціальній мережі «Фейсбук» пасажир міської маршрутки Володимир Шевченко розповів про нахабного водія, який заявив, що він не кондуктор, щоб видавати квитки за проїзд.

– Я не кондуктор, я – водiй! Таке почув сьогоднi вiд водiя 8 маршрутки, як попросив квиток! Як i казав, нам хамлять за нашi грошi!!!! Здобули (тут якесь нецензурне слово), – обурено пише Володимир.

Схожа ситуація трапилася і з пасажиркою Ольгою Равлик, яка «відвойовувала» квиток у водія, який палив цигарку за кермом.

– Щойно цей квиток відвоювала у 12 маршрутці. У водія в одній руці цигарка і до кожного другого пасажира крик «Вже 9 гривень, ви шо, не бачите ???!!!» То мабуть за такий сервіс ми маємо платити удвічі більшу ціну? – пише у «Фейсбуці» пані Ольга.

До слова, водій зобов’язаний видати вам квиток про оплату проїзду, адже вас можуть перевірити контролери. Саме їх сьогодні і побачила тернополянка Таня Кіт у громадському транспорті.

 – До речі, сьогодні в маршрутці №14 зустріла контролерів, які провіряли наявність квитків у пасажирів, – пише Таня.

Фото з дописів та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео