З’явилися нові способи поповнення «Картки тернополянина»

1

Тепер щоб поповнити картку тернополянина, не потрібно буде шукати спеціальний кіоск. Крім циього традиційного способу, тернополяни ще зможуть поповнити картку онлайн або через термінал.

Термінали самообслуговування Easy Pay

Щоб поповнити картку у терміналах самообслуговування, потрібно знайти на екрані розділ «Квитки, подорожі». Після цього обрати піктограму «Картка тернополянина» та ввести номер своєї картки, суму поповнення. Опісля потрібно внести гроші у термінал.

Перевірити, в яких терміналах ви можете здійснити поповнення та де вони знаходяться, можна ТУТ.

Веб-сайт для поповнення картки

Поповнити картку можна і в мережі, зайшовши на сайт. Потрібно увійти у меню під назвою «Туризм» та вибрати розділ «Квитки на автобус», обрати піктограму «Картка тернополянина» та здійснити оплату. З вашої картки зніметься сума, яку ви вказали для поповнення.

Мобільний додаток Easy Pay

Також для поповнення тернополяни зможуть використати свій смарфон. Потрібно буде встановити мобільний додаток Easy Pay і вже через нього, поповнити картку. Оплата знімається з вказаної банківської картки автоматично.

– При поповненні «Карти тернополянина» через термінал самообслуговування, веб-сайт та мобільний додаток, кошти на карту зараховуються протягом 24 годин. Уже наступного дня після поповнення (якщо поповнення здійснено до 19:00) можна користуватись картою для оплати у ручних валідаторах кондуктора/водія. У стаціонарних валідаторах, що розміщені у тролейбусах/автобусах оплату можна здійснювати через 30 хвилин після поповнення. При спробі оплати валідатор у транспорті видасть чек про поповнення картки та квиток про успішну реєстрацію, – інформує Тернопільська міська рада.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео