Що чекає тернополян на вихідних?

Vidtinok_vyhidni

Концерти, спортивні події та культурні заходи можуть відвідати цими вихідними дорослі, а ось для найменших у Тернополі показуватимуть вистави. Не засиджуйтесь у дома, адже за чотирма стінами стільки цікавого.

До Вашої уваги події вихідного дня:

3 листопада

  • Тернополяни можуть розпочати суботу активно. Усіх охочих запрошують приєднатись до пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження, поблизу сцени.

Розминка починається в 6:50, старт рівно в 7:00.

  • На костюмовану вечірку «Чарівний гарбуз» Lego School запрошує діток 6-11 років (вул. Сагайдачного, 1).

Захоплива пригода зачарує діток веселими розвагами:

- ігри, конкурси;

- чарівні фокуси;

- майстер-клас;

- LEGO конструювання;

- солодкий стіл.

Час 17:00 - 18:30.

  • Ну а вечірня програма чекає дорослих у Тернопільському театрі ім. Т. Г. Шевченка. Тернополян запрошують подивитись відверту комедію «Тестостерон, або Гормон кохання». Початок о 19:00.
  • Крім того, з 2 листопада у Бункермузі, що на булв. Шевченка, 1,  діє виставка Насті Кулік і Дарії Текуч.
  • Усі роботи єдині за сенсом. Вони про пошук світла в собі та навколо; вони — спроба означити це світло, яке усвідомлюється в тиші й на контрасті з тінню.

4 листопада

  • На Тернопільському ставівідбудеться «Чемпіонат Тернопільської області з лову хижої риби спінінгом з човна».

Початок о 5:00 год.

  • Тернополян та гостей міста з дітьми запрошують на музичну казку «День народження Кота Леопольда», автором її є А. Хайт, а режисером – В. Лісовий.

Де: Тернопільський ляльковий театр.

Коли: 12:00, 14:30.

  • Показ музичної казки «Кришталева туфелька» за мотивами казки Ш. Перро «Попелюшка» відбудетьсяу Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка 4 листопада. Початок дійства о 13:00.
  • З нагоди 70-ліття Василя Дунця відбудеться ювілейний авторський концерт «Родинне коло» у ПК «Березіль»Початок о 17:00.
  • А у ТРЦ «Подоляни», що за адресою вул. Текстильна 28,Ч чекають найспівучіших поціновувачів музики під гітару. О 18:00 стартують«Акустичні вечори».
  • Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Тараса Шевченка запрошує також на музичну комедію «Майська ніч» за повістю Миколи Гоголя. Музична феєрія сповнена дивовижною сучасною музикою, стилізованими танцями, коханням Левка та Галі, залицяннями Голови, фліртом Ферапонта й Аглаїди, химерами Водяника, Панночки, чудасіями Русалок, бешкетуванням парубків…

Коли: 19:00.

  • Мафія - не лише гра, де «місто засинає, прокидається мафія...», а гра, де потрібно знайти та вигнати трьох чорних, а ще спосіб хорошого спілкування, можливість отримати позитивні емоції від гри. Тому 4 листопада о 19:00 на вулиці Н.Яремчука 27, у офісі №53, у приміщенні SMM-школи чекатимуть усіх охочих ентузіастів, щоб зіграти гру.

___

Також не варто забувати про відвідини контактного міні-зоопарку, який запрошує дітей щодня з 12.00 до 20.00.Кожен гість РЦ Forum Hall матиме можливість познайомитись з дивовижними істотами, які живуть у контактному міні-зоопарку. Запрошуються діти від 3 до 13 років. Такий зоопарк буде відкритий до 30 листопада за адресою проспект Злуки, 45.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео