Тернопільська молодь вчилася говорити на публічних виступах

Аграрна молодіжка обкладинка (Copy)

Молодіжне крило Аграрної партії Тернопільщини цими вихідними в рамках Курсу активного громадянина  організувало тренінг для молоді із  основ ораторського мистецтва. Тренер Іван Омелян за кілька годин розповів учасникам найголовніші аспекти  і правила у публічних виступах.

Іван Омелян – регіональний координатор Реанімаційного пакету реформ, у минулому активіст і співзасновник ГО «Файне місто».

Аграрна молодіжка (Copy)
Аграрна молодіжка (Copy)

На суботньому тренінгу учасники грали в ігри, що допомогли боротись зі страхом перед глядачами, розібрали техніки голосу, навчились мистецтву спрямовувати свої емоції на публіку для успішного виступу.

– Зараз одним з найбільших викликів активних людей є навчитись публічно комунікувати зі спільною. Хтось це робить через ЗМІ, хтось через соціальні мережі, але найкращим був, є і залишиться метод публічного виступу! На мою думку, той хто ним не володіє, не може претендувати працювати на громаду. Тому для майбутніх політіиків це дуже потрібна навичка. Від учасників очікую активності та бажання виступати публічно, готовий дивитись їхні виступи та коментувати, щоби досягнути покращення, – каже тренер Іван Омелян.

Аграрна молодіжка 2 (Copy)
Аграрна молодіжка 2 (Copy)

– Вміння гарно і переконливо виступати та впевнено говорити – це саме те що потрібно активній молоді для досягнення своїх цілей. Ми разом з командою хочемо формувати активну, впевнену в собі молодь, яка з часом стане на шлях успіху у сферах громадськості, політики. Було дуже пізнавально і корисно вчитись у Івана, усім дуже сподобалось, адже він, без перебільшення, майстер цієї справи, – поділився голова Молодіжного крила Аграрної партії Тернопільщини Михайло Шевчук.

Фото Вікторії Рибак

Вибір читачів за тиждень

Відео