Фінансову підтримку на видання книг отримають 18 авторів Тернопільщини

11

Видавнича рада Тернопільської обласної ради та Тернопільської обласної державної адміністрації вирішила підтримати 18 проектів. Підтримку ще двох видань перенесли на наступний рік. 

Як повідомила секретар обласної видавничої ради Ольга Гринчук, на розгляд обласної видавничої ради надійшло 20 проектів на фінансову підтримку видання творів, які були розглянуті редакційно-експертною групою, що діє при обласній видавничій раді. Заступник голови обласної ради наголосив на необхідності зосередити окрему увагу на творах про боротьбу ОУН-УПА.

- Обласна рада учора, 6 листопада, прийняла рішення щодо відзначення в краї 90-ої річниці створення ОУН та оголосила 2019 рік Роком ОУН в області, - зазначив Любомир Крупа.

Отже, видавнича рада схвалила для фінансової підтримки 18 книг на загальну суму 220 тисяч гривень. Фінансування видання двох проектів (Левко Легкий «Україна в європейських футбольних кубках» та Колективна збірка правового посібника «Організація діяльності громадських формувань охорони порядку і державних кордонів») перенесли на наступний рік, повідомила Тернопільська обласна рада.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео