Тернополян хочуть «надути» на лижах

лижі

Затяті лижники уже не можуть дочекатися старту сезону. Тим часом, поки шанувальники цього активного відпочинку бронюють абонементи заздалегідь, аби зекономити, не упускають нагоди нажитися на них шахраї.

Попередження про дії аферистів із продажем скі-пасів на популярний лижний курорт у сусідній Івано-Франківській області з’явився на офіційному сайті «Буковелю».

«Друзі, просимо вас бути пильними та купувати скі-паси в єдиного офіційного дилера курорту. Жоден інший дилер не має прав та можливостей з продажу акційних абонементів «Буковелю» й, очевидно, є шахраєм, які намагаються виманити у вас гроші», – застерігають на сайті курорту.  

Також повідомляють про фейковий сайт, котрий нещодавно з’явився в пошуковиках та пропонує придбати акційні абонементи ТК «Буковель» за «вигідними» цінами.

«Цей сайт активно рекламується, тож досить ймовірно, що при запиті «"Буковель» скі-паси» чи схожих, ви побачите його одним із перших у видачі.

Офіційно заявляємо, що названий сайт немає жодного відношення до ТК «Буковель» та не має жодних прав та можливостей з продажу акційних абонементів», – переконують у «Буковелі». 

На сьогодні адміністрація курорту уже звернулась у поліцію, аби зафіксувати цей випадок, та знайти можливість припинити незаконні дії й попередити їх в майбутньому.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео