Просто про складне: у Тернополі розкажуть все про освітню реформу (анонс)

unnamed

Сучасні навчальні програми, самостійні школи та нові підручники – в Україні активно впроваджується освітня реформа. Школи Тернопільської області, як і інших регіонів, змінюють підходи до освітнього процесу.

17 листопада об 11 годині у Тернополі відбудеться семінар по комунікації реформ «Освітня реформа – просто про складне», під час якого учасники дізнаються про:

- основні зміни шкільної освіти та календарний план реформи;

- особливості фінансування шкіл та їх автономізацію у час децентралізації;

- зміни в навчальних програмах для початкової, середньої та старшої школи;

- обрання напрямку навчання школярами: обов’язкові та вибіркові предмети, галузі спеціалізації;

- яким чином громада та бізнес може долучитися до впровадження чи пришвидшення реформи.

Окрім цього, Лілія Боровець, експертка у сфері освітньої реформи, розповість про особливості впровадження реформи в Тернополі та області, порівняє успіхи та недоліки з іншими містами. Участь у заході можуть взяти представників ЗМІ, громадськість та працівники шкіл.

Для участі обов’язковою є реєстрація за посиланням. Харчування і компенсація проїзду для учасників з інших населених пунктів області забезпечується організаторами. Усі деталі та програму семінару отримають зареєстровані учасники.

Довідково: Лілія Боровець - засновниця GoFundEd - краудфандингової платформи для впровадження освітніх інновацій. Лілія Боровець є представницею ГО у Громадській Раді при МОН, а також асоційованим членом РПР. Має досвід у дизайнуванні навчальних програм для дорослих, проведенні фасилітацій та впровадженні нових підходів в освітній сфері.

Вибір читачів за тиждень

Відео