Тернопільське «Опілля» номінували на «Народний бренд-2018»

9a703146db94fcfeed7864c37dbf7d88

«Народний бренд» – це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс відбувається під девізом «Ти обираєш – РІА нагороджує!». Уже 14 років поспіль Медіа Корпорація RIA пропонує тернополянам обрати найкращі бренди в кількох десятках номінацій. Щороку кількість споживачів, які беруть участь у голосуванні, зростає. «Народний бренд» – показник того, кого люблять і кому довіряють мешканці Тернополя, якими послугами і товарами користуються.

Цього року «Опілля» традиційно взяло участь в рейтингу «Народний бренд-2018». Проголосувати за улюблений бренд до 30 листопада 2018 року можна ТУТ.

ТОВ «Пивоварня Опілля» – тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Має виробничу історію з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня у Тернополі. Тернопільське підприємство належить до найбільших платників податків міста Тернополя. Славиться своєю лінійкою напоїв натурального бродіння, пише TeNews.

Пиво виробництва «Опілля» має особливо м’який смак, що здобуває популярність не тільки у нашій області, але й у межах всієї України. Недарма і цього року «Опілля Фірмове» здобуло золоту медаль на святі пива за високу якість, організованого під егідою галузевої організації «Укрпиво». Саме за особливий смак справжнього живого пива «Опілля» обирають мільйони українців.

Підприємство славне також випуском безалкогольної лінійки, зокрема квасу натурального бродіння «Опілля Домашній» та «Тернопільський», що смакує не лише влітку, але буде прикрасою будь-якого святкового столу.

Нагадаємо, минулого року вкотре перемогла у «Народному бренді-2017».

09c20a2a0cb8b345cdc482379777afb3
09c20a2a0cb8b345cdc482379777afb3

– Кожен з них робить ту роботу, яка в кінцевому результаті дає ту продукцію, яка зараз є на ринку і яку цінують люди, каже керівник відділу маркетингу Володимир Гомівка на церемонії нагородження Народний бренд-2017.  – За що ми їм дуже вдячні. Це багато чого для нас означає.  Цього року дуже багато людей об’єднали свої зусилля, щоб здобути цю перемогу. І участь в «Народному бредні» дає можливість об’єднати колектив в одне ціле. Тому за це організаторам велика щира вдячність.

Збереження натуральної класичної технології виробництва є сьогодні головним принципом діяльності тернопільського виробника. «Опілля»  це наші українські виробничі традиції. Це повага до споживача і високий рівень якості. Цінуй справжнє! Воно справжнє живе!

Фото і відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео