Олег Снітовський

Тернопільські студенти зустрінуться із Героєм України

630_360_1498174545-9505 (Copy)

Упродовж трьох найближчих днів на Тернопільщині триватимуть зустрічі місцевих студентів та учнів з радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим.

Сьогодні наприкінці навчального дня Герой України зустрінеться зі студентами Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, а завтра – зі студентами-медиками.

Також передбачається, що в п’ятницю Володимир Жемчугов спілкуватиметься з учнями Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою у місті Збаражі.

Кожна із таких зустрічей проходитиме у форматі «відкритого мікрофону» із презентацією стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Наприкінці зустрічей студенти та учні отримають диски зі стрічкою та інші інформаційні матеріали.

Довідка: Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року - організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року перебував у полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Фото: Укрінформ

Вибір читачів за тиждень

Відео