Обвинуваченого, який збив хлопця, не випустили під домашній арешт

1

Ще минулого року у жовтні у селі Порохова, що в Бучацькому районі, водій машини «KIA Magentis» збив 19-річного хлопця, який внаслідок отриманих травм помер.

14 вересня у Бучацькому районному суді водія автомобіля визнали винним в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Тоді йому призначили покарання у вигляді семи років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років керувати транспортними засобами. А також він повинен сплатити сім'ї загиблого хлопця 300 тис грн, як моральну шкоду, повідомляє Тернопільський апеляційний суд.

Вчора, 14 листопада, колегія суддів апеляційного суду Тернополя на два місяці продовжили його строк перебування під вартою, хоча під час судового засідання адвокат обвинувачуваного переконував у відсутності ризиків та вимагав для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Проте після прослуховування думки усіх учасників процесу колегія суддів вирішила ще на два місяці (до 12 січня 2019 року) продовжити обвинуваченому строк перебування під вартою.

2
2

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео