Студенти ТНПУ проходитимуть практику у Кременецьких лісах

1

Нещодавно викладачі ТНПУ ім. Володимира Гнатюка побували у колисці Кременецького лісу. Вони вирішили, що цей мальовничий куточок з лісовими розсадниками буде хорошою базою для проходження практики студентами.

Викладачі побували на одному із розсадників Підлісецького лісництва. Приїхали на ці оглядини Мирослава Романівна Питуляк, кандидат географічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання, Микола Васильович Питуляк, кандидат географічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання.

Вони вирішили, що ці лісові розсадники будуть хорошою науково-дослідною базою для того, щоб студенти ТНПУ проходили там практику. Останні зможуть вивчати технології вирощування сіянців і саджанців різних деревних та чагарникових порід.

До слова, викладачі університету та керівництво Кременецького лісгоспу відтепер тісно співпрацюватимуть. Студенти зможуть проходити на їхніх об’єктах практику, а також підібрати матеріали, на основі яких писатимуть курсові і магістерські роботи, пишуть на сайті «Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства».

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«189674,189675»]

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео