Тернополяни можуть поліпшити своє травлення за допомогою фізичних вправ

zhivot-1068x559

Чи задумувались ви коли-небудь над тим, що затримувані в кишечнику залишки перевареної їжі отруюють організм токсинами, а також викликають нестерпний головний біль, безсоння, стан тривожності, можуть стати причиною незворотних проблем зі здоров’ям.

Виконуючи звичайну очисну вправу йоги ви простимулюєте діяльність всіх органів живота і малого тазу, усунете застійні явища та попередите численні захворювання, пов’язані із застоєм кишечника.

Починати виконання даної вправи потрібно на порожній шлунок 2-3 рази на день, за годину перед кожним прийомом їжі. Регулярно приділяйте заняттю по 3-5 хвилин.

  1. Початкове положення – стоячи, розставивши ноги на ширині плечей.
  2. Тепер зігніть і зіпріться об коліна. При цьому пальці зігніть усередину, а спину тримаєте прямою. Для особливої стійкості ноги злегка зігніть в колінах.
  3. Потім зробіть видих через рот, злегка нахилившись вперед, і швидко поверніться у вихідне положення, втягнувши живіт якомога сильніше. Щоб уникнути кашлю, втягуючи живіт, опустіть на груди підборіддя.
  4. Затримайте дихання після видиху і швидко розслабте живіт.
  5. Потім знову втягніть живіт і відразу ж відпустіть. Продовжуйте це робити на затриманому диханні до тих пір, поки не захочеться зробити вдих.
  6. Вдихніть повільно. Виконайте 2-3 глибоких дихання.
  7. Постарайтеся виконати вправу від 3 до 10 разів. Пам'ятайте, що не можна через силу займатися лікувальними і очисними процедурами. При відсутності тренування багато хто може зробити лише пару вдихів і видихів.
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео