У жителя Тернопільщини виявили велику партію амфетаміну (фото)

нар-09.57

У водія, який наїхав на пішохода та втік, виявили наркотиків майже на 100 тисяч гривень.

Оперативники управління карного розшуку поліції Тернопільщини під час поверхневого огляду водія, котрого затримали за наїзд на пішохода і втечу з місця злочину, виявили майже півкілограма порошкоподібної речовини, схожої на психотропний амфетамін.

Про дорожньо-транспортну пригоду на одній з центральних вулиць Тернополя, в якій під колеса автівки потрапила молода жінка, черговий повідомив оперативників, адже зловмисник, що був за кермом іномарки, втік з місця пригоди.

- За декілька хвилин ми встановили місце знаходження автомобіля, - розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.- Це був «Мерседес» іноземної реєстрації. За кермом перебував 31-річний житель обласного центру, котрий раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів.

Водій помітно нервував. І, як згодом з‘ясується, не тільки через ДТП. Під час поверхневого огляду в сумці, яку мав при собі зловмисник, поліцейські виявили майже півкілограма порошкоподібної речовини, ззовні схожої на амфетамін, а також ваги та фасувальні пакети. Вартість психотропної речовини за розцінками «чорного ринку» становить понад сто тисяч гривень.

нар-09.57.28(1)
нар-09.57.28(1)

Речовий доказ вилучено та відправлено на експертизу.

На щастя, жертва дорожньо-транспортної пригоди серйозних тілесних ушкоджень не зазнала.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст. 286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин(ст. 309). Міру запобіжного заходу лиходієві обере суд.

Джерело: ГУНП

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео