Збили та втекли: у Тернополі трапилося три аварії

4

За вечір 15 листопада у Тернополі трапилося три аварії з пішоходами, які потрапили у лікарню. Двоє з водіїв втекли з місць автопригод.

Перша ДТП трапилася близько 16:20 год, коли на вулиці Шептицького у Тернополі Mercedes на пішохідному переході збив 92-річного пенсіонера. Чоловік зламав ногу, але водій автомобіля не зупинився та втік. Наразі його розшукують поліцейські.

Ще одна автопригода трапилася близько 17 вечора, де на нерегульованому пішохідному переході постраждала 38-річна жителька Козівського району. Автомобіль Suzuki Grand Vitara наніс жінці травми голови та плеча, з якими її госпіталізували в обласну лікарню.

Майже через 20 хвилин ще одна аварія відбулася на вулиці Живова, де Mercedes збив 19-річну франківчанку. Водій втік з місця пригоди, працівники поліції шукають чоловіка, адже у них вже є підозрюваний. Припускають, що це мешканець обласного центру, який раніше мав проблеми із законом. За всіма фактами ДТП триває розслідування.

Поліцейські зауважують, аби люди бути обережними на дорогах, особливо в темну пору доби. Окрім того уважними варто бути й водіям, аби вберегти своє та чуже життя, пише патрульна поліція у Тернопільській області.

Нагадаємо, сьогодні у Кременці під колеса автомобіля втрапила жінка, яка переходила дорогу в недозволеному місці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео