Дітки із Тернопільщини стануть щасливішими

Screenshot_4

Нещодавно Борщівська ОТГ стала новим партнером Програми Агентства США з міжнародного розвитку «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), пише zvistka.net.ua.

Завдяки цьому вже зараз міська рада розпочинає участь у реалізації проекту, вартістю близько 10 000 доларів із встановлення дитячих ігрових майданчиків у кожному населеному пункті громади. Умовою реалізації цього проекту є пропорційне співфінансування фонду та міського бюджету у розмірі 70 та 30 відсотків відповідно.

Після розроблення стратегії розвитку громади міська рада буде мати можливість реалізовувати проекти в рамках співпраці з фондом на суму понад 200 000 дол. США.

Програма DOBRE – одна із міжнародних програм, яка надає підтримку Україні у реалізації завдань реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також децентралізації владних повноважень.

Координатори програми проводять вивчення потреб і проблемних питань ОТГ, проводять навчання кадрового складу органів місцевого самоврядування, допомагають розробити стратегію розвитку громади та сприяють реалізації грантових проектів.

Вибір читачів за тиждень

Відео